Untitled

De kop van het krantenartikel waar ik recent in stond luidde ietwat anders, maar dat mag de pret niet drukken. Diegenen die tussen de rivieren wonen en het Algemeen Dagblad ontvangen, zullen het mogelijk al wel gezien hebben. Voor de vele anderen die daarbuiten wonen: vergeet je niet in te schrijven voor mijn workshop op 9 juni bij Wilkoi, waar ik o.a. zal ingaan op hoe de Dainichi Koi Farm zijn Koi produceert en hoe je kwaliteit en potentie in jonge Koi kan herkennen. Voor de invulling van de dag lees je snel verder.

487620_586806011352296_823798446_n

Informatiedag koikarpers bij Wilkoi in Sleeuwijk.

Zoals eerder genoemd, zal de workshop bij Wilkoi zijn op 9 juni vanaf 10:30. Voor meer informatie over de inhoud kan je hier terecht. Naast bovenstaande presentaties zal je gedurende de dag ook kunnen genieten van voldoende koffie en thee, een uitgebreide lunch en afsluiting met een drankje. Om deze reden wordt er €15,00 entree gevraagd, opgeven kan via info@wilkoi.nl.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App