De prijsvragen van KQ zijn inmiddels alom bekend. We mogen telkens vele deelnemers verwelkomen en dat vinden we prachtig. Het gaat om kennis delen en spelenderwijs leert men het best. Daarom hebben we besloten om de quiz 4x per jaar als vaste waarde terug te laten keren. Win jij deze keer?

De titel is de 2e vraag van onze huidige quiz. Deze werd al gelanceerd tijdens de Interkoi show en loopt door tot aan de Belgie Koi Show,alwaar we weer een nieuwe quiz bekend zullen maken. De Quiz is altijd terug te vinden middels een speciaal tabblad en we zullen onze nieuwsbrieflezers op de hoogte brengen middels e-mail wanneer er weer een nieuwe prijsvraag van start gaat.

“Win een voerpakket van Saito Koi Food of een awesome KQ t-shirt”

Boven kun je zien dat we er zelfs een sublogo voor hebben ontworpen. Veel succes met de drie breinbrekers van deze keer en misschien ben jij straks wel de gelukkige winnaar van een voerpakket ter beschikking gesteld door Harald Bachman van Saito Koi Food of een awesome KoiQuestion t-shirt. Onthoud dat meedoen het belangrijkste is en dat kennisdeling geen verliezers kent. Door op de Koi te klikken kom je bij de Quiz terecht. Welke varieteit is ie beslist niet?

Sponsoren die willen bijdragen aan het leerzame karakter van de quiz kunnen contact opnemen met info@koiquestion.com

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.