Image - Version 2 De 4e editie van de Euregio Koi Show zit er weer op. Het was een grootse verrassing om de huidige show te zien, vooral vanwege het feit dat deze 3 jaar geleden nog op een ‘bijveldje’ werd georganiseerd. Zo te zien heeft de koihobby ook in Oldenzaal en omstreken de harten van de Twentenaren gewonnen. Ter afsluiting van het nieuws omtrent deze show nog een video van de Grand Champion, een Sakai Fish Farm Sanke welke eigendom is van Koi Consult Denmark.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App