young - Version 2 De voornaamste prijswinnaars van Oldenzaal, oftewel de Major Awards van de 4e Euregio Koi Show, behelzen in totaal zeven prijzen. Het merendeel van deze vissen heeft al eens eerder een Major Award in de wacht gesleept op deze of andere Europese shows. Zo behaalde de Kohaku van Floor’s Koi Shop alweer haar vierde (!) Mature Champion Award. Voor de overige prijswinnaars klik je snel op de ‘Lees verder’-knop!

De Grand en Supreme Champion waren al eerder op deze website langsgekomen. De Jumbo Champion (van Johnny Lievens) en Mature Champion ken je hoogstwaarschijnlijk ook al wel van andere Europese shows. Het is prachtig om te zien dat de eigenaren van deze Koi het waar maken om de Koi op een constant niveau goed te houden. Hulde voor de eigenaren voor alleen al deze enkele reden. De competitie voor de kleinere lengteklassen is meestal hoger dan bij de grotere Koi, wat best wel logisch is natuurlijk. Om deze reden lijkt het mogelijk zelfs een nog grotere prestatie voor de Adult, Young (geleverd door Kiëta Koi) en Baby Champion om deze prijs te pakken. De Most Unique was ditmaal een Asagi, welke Kado-gin (Ginrin op de schubranden) op zijn schubben toont.

Screen Shot 2013-05-27 at 9.39.10 AM

Grand Champion – Koi Consult Denmark (bred by Sakai Fish Farm)

Screen Shot 2013-05-27 at 9.40.23 AM

Supreme Champion – Johnny Lievens (bred by Sakai Fish Farm and handled by Kokugyo Koi ’t Viske)

Untitled

Jumbo Champion – Johnny Lievens (bred by Ogata)

Untitled

Mature Champion – Floor’s Koi Shop (bred by Sakai Fish Farm)

adult

Adult Champion – Hatiba Koi

unique

Most Unique – John & Ilse Leppink

young

Young Champion – Kevin van der Veen (bred by Mano and handled by Kiëta Koi)

baby

Baby Champion – Koi Consult Denmark

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App