DSC_1091 - Version 3 De kampioen van Arcen – Grand Champion van de 2011 Holland Koi Show – was ditmaal present op de 4e editie van de Euregio Koi Show (gehouden in Oldenzaal). De tricolore van Johnny Lievens uit België was nu goed voor zilver met het behalen van de Supreme Champion prijs! Het is nu wel erg duidelijk geworden dat we er een serieuze Koi Show bij hebben in Nederland!

Deze Sakai Fish Farm Sanke was twee jaar geleden op de Holland Koi Show Grand Champion geworden met slechts 77 centimeter. De huidige lengte is me op dit moment onbekend, maar daar zal ik snel achter komen. Het bijzondere aan de Sanke is echter dat Johnny Lievens de Koi al 5 (!) jaar onder zijn hoede heeft (toentertijd aangekocht bij Kokugyo Koi ’t Viske)!

Screen Shot 2013-05-27 at 9.40.23 AM

Supreme Champion 4e Euregio Koi Show – Johnny Lievens (gekweekt door Sakai Fish Farm) en geleverd door Kokugyo Koi ’t Viske.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App