Terwijl we ons alweer opmaken voor de volgende serie aan kampioenen op de Euregio koi Show, hebben jullie nog een video van ons tegoed. De compilatie van alle major awards op de European Shinkokai Show is gereed en zeker de moeite waard om even lekker bij achterover te leunen. De kwaliteit is HD en goed genoeg om bijvoorbeeld via je tv te bekijken als je over die technische mogelijkheden beschikt. Hoe dan ook, geniet van het allermooiste…

Wanneer je dit nog niet eerder deed, kun je ook op de video klikken en vervolgens lid worden van ons youtube kanaal. Je ontvangt dan steeds een berichtje als we weer een awesome video paraat hebben.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App