DSC_0145 - Version 3 Net als op de 2e All European Shinkokai, welke vorig jaar nog in Appeltern werd gevierd, werd Heidi II – de SFF Sanke van Jean Hoorne welke inmiddels winnares van 3 shows is – Supreme Champion achter Vertigo. Het kat en muis spelletje tussen de twee zwaargewichten van Sakai Fish Farm, welke via Danny’s Koi Café zijn aangekocht en in het geval van Heidi II ook zijn voorbereid, gaat dus nog wel even door!

Screen Shot 2013-05-11 at 7.08.46 PM

Supreme Champion 3rd All European Shinkokai – Heidi II – owned by Jean Hoorne

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  1. Hoi Gerwin,

    Ik weet dat de Kohaku 88 cm is, maar van de Sanke durf ik het niet te zeggen. Tiebo zal dit hoogstwaarschijnlijk wel weten!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App