DSC_0135 De 3e All European Shinkokai is nu op een nieuwe locatie, maar de Grand Champion is hetzelfde gebleven. Harry van der Hout pakt met zijn Maruten Yondan Kohaku van Sakai Fish Farm, genaamd Vertigo, wederom de titel! Deze imposante Kohaku, geleverd door Danny’s Koi Café, is ditmaal voorbereid in de vijver van de eigenaar en zo ziet ze eruit!

Vertigo - Grand Champion European Shinkokai 2013
Het is na de Sanke van Jean Hoorne, die eerder dit jaar op de Interkoi al diens titel behield, de tweede titelprolongatie. De Sanke van Jean moest het nu doen met een tweede plaats. Later meer over de kampioenen en alles wat er reilt en zeilt onder het dak van de broodfabriek. Maar een ding is zeker, had je nog geen plannen dit weekend, kom dan zeker even langs en had je al wel plannen, dan kom je ook gewoon langs. Tot morgen in Rijswijk!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Pim Potappel on

    Alleen de foto al. De klasse straalt er van af. Wat een uitstraling.Zo een vis willen we allemaal wel.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App