922688_521152351281027_112237345_nDe (voorlopig) laatste Koninginnedag zit er weer op en ook wij lieten dat niet ongemerkt passeren. Zeker niet omdat wij als Koi-hobbyisten juist allemaal iets met kleuren en vooral ook met diverse tinten Oranje te maken hebben… Omdat wij als KoiQuestion ook nog eens in de positie zijn een aantal vrijkaarten weg te kunnen geven voor de All European Shinkokai Koishow in Rijswijk hebben we dat gecombineerd met een simpele actie.

Aan de vooravond van de historische troonswisseling stuurde Tiebo Jacobs aan de nieuwsbrieflezers een mail met daarin een verzoek:

 

Stuur zo snel mogelijk een foto van je Benigoi naar ons mailadres!

De inzenders maakten kans op twee kaarten voor de prestigieuze Koishow die over ruim een week plaats zal vinden. Uiteraard leverde dat enkele snel ingestuurde emails op. De allersnelste reactie kwam van echter van Jelle Theysmans. Hij stuurde ons onderstaande foto van zijn Benigoi (eigenlijk een Aka Hajiro maar dat mag de pret niet drukken) en daarmee werd hij de winnaar van de twee vrijkaarten. Jelle gefeliciteerd en veel plezier bij de show!

IMG_1297[1]

Oranje valt in de prijzen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

 1. Frank Oosthoek on

  Beste Tibo (Koiquestion),

  Dank voor de vrijkaarten voor de koishow in Rijswijk, een erg leuk gebaar, zeker daar ik nooit wat win hahahah.
  Wij gaan elkaar zien op de show.

  Met vriendelijke groet,
  Frank Oosthoek

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App