european shinkokai nlDe eerste indoor Koishow van Nederland komt er aan. Jawel “De 3rd European Shinkokai Show 2013” wordt gehouden in Rijswijk en wel in het weekend van 10 t/m 12 mei 2013. Maarre, je zei toch de eerste indoor, en er staat derde! Klopt echter dit jaar wordt de inmiddels 3rd show voor de eerste keer indoor gehouden. Wat als voordeel heeft, dat mocht het regenen, je geen paraplu nodig hebt! Verder is er minder besmettingsgevaar welke veroorzaakt wordt door overvliegende vogels. En is de temperatuur redelijk beheersbaar.


De Europees kampioenschappen Koi worden dit jaar gehouden in Rijswijk. De klinkende namen van de juryleden zijn inmiddels bekend en ook de opbouw van de show is begonnen. Omdat KoiQuestion deze show graag tot een succes ziet worden, vragen we jullie hulp om het woord te verspreiden van deze Koi Show. Het enige wat je hoeft te doen is onze  Facebook pagina te LIKEN en onderstaande foto te DELEN op jouw pagina zodat we zoveel mogelijk hobbyisten en liefhebbers kunnen bereiken.

922688_521152351281027_112237345_n

Like, Share en Win!

Als bedankje geven we vanaf vandaag gedurende 10 dagen lang, iedere dag twee x twee GRATIS vrijkaarten weg. Je ziet met een klein beetje moeite kun je al aardig wat geld verdienen. Zo kun je immers gratis genieten van al de mooie Japanse juwelen waar wij allemaal zo gek mee zijn. En kun je de nieuwbakken Grand Champion met eigen ogen aanschouwen. Enne wanneer je er toch bent breng dan even een bezoek aan onze stand of bezoek de workshop welke door Bram Rohaan gegeven wordt. Hier kun je echt veel van leren. Bram weet een ieder binnen enkele ogenblikken te interesseren tijdens zijn workshop. Hier kun je leren waar je op moet letten wanneer je een Koi aanschaft waarvan je hoopt dat het een Jumbo Koi wordt. Uiteraard staat vragen stellen vrij, graag zelfs want zo kan iedereen leren van elkaar. Immers dat is waar KoiQuestion voor staat; leren en delen van de kennis, zo worden wij er allemaal beter van.

Dus, like, share en………… Win!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App