Wanneer het op Koi aan komt, dan is een foto – alhoewel ook schitterend – eigenlijk nooit voldoende. Het zijn de slagen waarmee ze zwemmen, die beweging die zo rustgevend is. In een wonderschone compilatievideo hebben we daarom nog eens de Major Awards van de Interkoi Show 2013 op een rijtje gezet. Press play and start dreaming…

 

‘…en dan is er nog het editen en oh ja, het geluid voor interviews en dergelijke’

Remy is KQ’s bloedeigen cameraman en onlangs hebben we een nieuwe camera aangeschaft – een Canon XA10 welteverstaan – waarmee we de videokwaliteit verder op hopen te schroeven, respectabel genoeg voor DVD en andere doeleinden. Ook de kunsten als cameraman in relatie tot Koi die zich in het water bevinden is een hele opgave. En dan is er nog het editen en oh ja, het geluid voor interviews en dergelijke is ook beslist geen sinecure.

Remy schrijft dan wel geen artikelen en is een relatief stille jongen, maar is uiterst serieus met zijn taak bezig die even belangrijk is voor ons als team. Daarom vanaf hier ook even de complimenten Remy voor hoe je jezelf hebt toegelegd dit alles onder de knie te krijgen om zo de hobbyisten nog meer en beter te kunnen verblijden.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App