SONY DSCIk was laatst op bezoek bij Karel Boumans in het kader van een Op de koffie verhaal (daarover volgende maand meer) toen mijn oog viel op een wel heel bijzondere Koi. Een indigo schubbendek en op de kop een Hi-patroon zoals dat beiden bij een Asagi het geval is, echter de rest van het hi-patroon doet mij vermoeden dat het geen Asagi is. Maar wat is het dan wel? Het lijkt mij een varieteit te zijn die tussen de Asagi en de Goshiki in hangt. Ik zou zeggen, bekijk de foto’s en geef je mening.

 SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App