De eerste Grand Champion op Europese bodem is de Sanke van Jean Hoorne. In een naar alle waarschijnlijkheid nipte zege, was het zeer zeker de huidkwaliteit die hier aan bij heeft gedragen. Je zag hem al op de foto en eigenlijk moet je als liefhebber wel onder een behoorlijke steen hebben gelegen vorig jaar wil je deze Koi nog nooit gezien hebben.

Ze won vorig jaar dezelfde titel op de Interkoi, werd Supreme Champion op de European Shinkokai Show en vervolgens weer Grand Champion op de Holland Koi Show in Arcen. Nu zwemt zij dus weer fier haar rondes. Natuurlijk interviewden wij ook de eigenaar Jean Hoorne met diens overwinning; binnenkort te hier te zien op KoiQuestion. Geniet van de sierlijke slagen van deze Sakai Fish Farm Sanke;

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App