sc thumb Na de terechte overwinning van de Sakai Fish Farm Sanke als Grand Champion, is de tweede (Supreme Champion) prijs naar een Sakai Fish Farm Sanke gegaan. Jaja, je leest het goed: wederom een Sanke (van SFF) op het hoogste podium! Deze 91 centimeter lange kolos van Koi Garden Italy was een goede concurrent voor de titelprolongatie van Jean Hoorne’s vis.

Vooral qua lichaamsbouw is deze Sanke een zeer zware concurrent voor de huidige Grand Champion. Qua dikte en glans van het Beni (rood) trouwens ook! Kijk en geniet van de Supreme Champion van de Interkoi 2013:

Screen Shot 2013-04-13 at 1.19.13 PM

Supreme Champion Interkoi 2013 – owned by Koi Garden Italy (bred by Sakai Fish Farm)

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App