thumb Lang verwacht en toch gekomen, het voorjaar. En op diezelfde dag start ook de Interkoi show. Toeval? Wat misschien zeer zeker geen toeval is, is de kampioen. De Grand Champion titel 2013 blijft behouden voor de Belgische hobbyist Jean Hoorne en zijn driekleur van de Japanse kweker Sakai Fish Farm.

We gaan voor u op zoek naar het verhaal achter deze Koi, hoe ontwikkelde zij zich ten opzichte van vorige jaar, toen zij zowel op de InterKoi als de HKS het hoogste podium wist te betreden. Voor nu mag je stellen dat ie het goed doet om twee jaar op rij voor het hoogst haalbare te spelen. Geniet dan ook van deze foto door Bram geschoten. Gefeliciteerd Jean en ook Danny’s Koi Café, die de handling van de Koi deed.

Screen Shot 2013-04-13 at 1.17.37 PM

Grand Champion Interkoi 2013 – Jean Hoorne (bred by Sakai Fish Farm)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App