Plexiactie2Alsof het al niet een extraatje is dat de All European Shinkokai Koishow dit jaar overdekt plaatsvindt, meldt de organisatie nu dat er voor de bezoekers ook nog wat leuke acties gehouden worden. Dat is zo een voordeel van het breder trekken dan alleen de Koiwereld zoals dat bij deze editie van de show gebeurt. Het betrekken van andere bedrijven en bedrijfstakken in de show zorgt voor een grotere diversiteit aan mogelijkheden.

Wordt men voor 2 jaar lid dan krijgt men er zelfs een gratis!

Een van de bedrijven die op deze manier in het daglicht treedt is Sea Life in Scheveningen. Hier is van alles te vinden over het aquatische leven in zo ongeveer alle windstreken. Een prachtig groot zee-aquarium waar haaien een roggen zwemmen tussen gigantische schildpadden, kleinere aquaria waar kwallen zo klein als vingertoppen zich voortstuwen, zeepaardjes, je kan het zo gek niet bedenken. Alle bezoekers van de All European Shinkokai ontvangen bij hun toegangsbewijs een kortingskaart van 25% op de toegangsprijs van Sea Life Scheveningen. Deze kortingskaart is vervolgens het hele jaar geldig.

 2013_SL_logo

Een prachtig groot zee-aquarium waar haaien een roggen zwemmen tussen gigantische schildpadden

Een tweede actie die het vermelden zeker waard is is de aanbieding die Axicom Plexiglas doet in samenwerking met Koi 2001. Lezers van het blad KoiWijzer kunnen voor 59,95 een Grand Champion aanschaffen! Op een plaat plexiglas welteverstaan maar toch… Er is keuze uit 10 designs maar het is ook mogelijk om voor 495,00 de hele serie te bestellen. Mensen die op de All European Shinkokai Koishow besluiten zich voor een jaar te abonneren bij Koi 2001 krijgen een korting van 50% op een Koi op plexiglas. Wordt men voor 2 jaar lid dan krijgt men er zelfs een gratis!

 Plexiactie

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App