IMG_0308_1Gisteren was het 1 april maar dat er bij Daruma Koi een kijkdag gehouden werd voor de KikaKataCup bleek geen grap te zijn. Gelukkig maar, anders was ik mooi voor niets naar Andelst gereden. En niet alleen ik. Helaas kon ik er niet de hele dag zijn maar in de tijd dat ik er was kwamen er al aardig wat mensen over de vloer om naar de Sanke-verzameling te kijken. Een en ander geschiedde na een kop koffie en een lekker sneetje Paasbrood of een lekker chocolade-eitje tussendoor.

Normaal gesproken zou Daruma Koi op 2e Paasdag geopend zijn vanaf 12.00 uur maar voor deze gelegenheid werd de openingstijd vervroegd naar 10.00 uur. Toen ik om 09.45 uur aankwam was Rene Gerritzen al druk bezig met de voorbereiding voor een presentatie, Raymond Bakker was druk in de weer met de laatste details voordat de belangstellenden langs het grote aquarium gestuurd konden worden. Het feest kon beginnen. Zie hieronder een impressie.

IMG_0299

De Sanke verzamelen zich voor het publiek

IMG_0302

Een krioelende massa in rood, wit en zwart

IMG_0307

Jan van Schaik en Rene Gerritzen bekijken de visjes

IMG_0304

Jan en Gerjan bij de posters van de KikaKataCup

Helaas moest ik dus al halverwege de dag weer vertrekken en kon ik niet het hele programma meemaken maar naar wat ik gisteren gezien heb, moet het op 13 april wel een heel geslaagde dag gaan worden als de visjes daadwerkelijk verloot gaan worden.

Reacties

5 reacties

 1. ik deel je impressie volledig Jeroen,
  en ter aanvulling wil wel meegeven dat de presentatie
  over de indeling van de 17 koivarieëteiten op de HKS,
  een leuke informatieve lezing was, niks was Rene te dol ook achteraf werden bij verschillende koi foto`s details ed besproken waar ook Raymond bij kwam en ook zijn foto`s liet zien, al met al een zeer gezellige en voortreffelijke dag geweest. 😉

 2. Ton Janssens on

  Je kan niet alles hebben Jeroen! Ziet er goed uit daar!
  Maar eerst a.s. Zaterdag nog Jeroen!
  Zie ik je daar?
  Mvg
  Ton

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App