KoiWijzer logoHet Koiseizoen staat op het punt van beginnen al zijn de weergoden daar nog niet geheel van op de hoogte. Het begin van het seizoen betekent ook dat er weer shows aan zitten te komen en de indoor All European Shinkokai Koi Show is daar natuurlijk één van. Uiteraard veel aandacht daarvoor in de nieuwe uitgave van de KoiWijzer. Verder is er aandacht voor de bouw van een vijver van 120000 liter, een artikel over de Arowana (ook wel draakvis genoemd) en ook wordt er een nieuwe serie gestart over de preventie van visziekten.

Preview Koi Wijzer 53 by koiwijzer

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.