logo_klanlogo_gross Na al het geweld op de buitenlandse shows is het de volgende maand eindelijk tijd voor een show binnen Europa. Jammer genoeg zit het weer nog niet echt mee en zal het nog even zo rond het vriespunt blijven, maar daar houdt deze show traditiegetrouw al een tijdje rekening mee. Op 13 en 14 april aanstaande zal namelijk de Interkoi te Rheinberg (Duitsland) plaats vinden, in jawel: een overdekt showterrein!

Dit jaar zal er naast de Koi show wederom een Bonsai show worden gehouden. Nieuw voor dit jaar zal een heuse kempvissen, of beter gezegd: Betta show, gaan plaatsvinden. Ook zal KoiQuestion aanwezig zijn met een kleine stand, om zo ons initiatief ook wat meer te laten gelden in Duitsland. Natuurlijk zullen we er ook zijn voor de directe verslaggeving ter plaatse, dus houd onze website rond de show goed in de gaten!

Rest ons de vraag: wie gaat deze geweldige Sakai Fish Farm Sanke van Jean Hoorne opvolgen?

GC Interkoi 2012 owned by Jean Hoorne

GC Interkoi 2012 owned by Jean Hoorne

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App