koi idolEr is weer een nieuwe traditie bij in Koi-land, namelijk de heuse Koi Idol dag! Deze is nu enkele keren georganiseerd en zal ook dit voorjaar weer plaatsvinden en wel aanstaande zondag op 24 maart! Tijdens deze dag zal de winnaar van de Koi Idol competitie van 2012 bekend worden gemaakt en deze winnaar zal dan een geheel verzorgde reis naar Japan winnen!

Vorig jaar was ik er voor het eerst bij, daar ik was gevraagd om als jurylid mijn oordeel te vellen over de laatste ronde van het jaar, welke in plaats van een maandwinnaar de winnaar van het jaar moet beslissen. Dit jaar echter, zat ik in het maandelijkse jurypanel en heb ik maandelijks mijn keuze gemaakt. Aanstaande zondag zal duidelijk worden wie de winnaar zal worden… Spannend dus!

Helaas zal ik er dit keer niet bijzijn, omdat ik een al eerder ingeplande seminar bij Koi-Factor zal gaan geven. Dit belooft ook een spektakel te worden, daar deze met 25 inschrijvingen al helemaal vol zit! Ik hoop in ieder geval op zondagavond te weten wie er naar Japan zal gaan via de Koi Idol competitie en of mijn keuze hieraan heeft bijgedragen!

U bent welkom vanaf 13:00 uur in SCC De Mayboom, Kerkstraat 10 in Made.

. De entree is gratis, gelieve u aan te melden via info@koigate.nl met opgave van het aantal personen. Ook voor kinderen is er vertier, er wordt namelijk voor een heuse kinderhoek gezorgd.

Vergeet niet dat u ook nu gratis kunt meespelen in de maandelijkse voorrondes van Koi-idol 2013. Wie weet staat u volgend jaar op het podium om de Japanreis in ontvangst te nemen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App