Bij deze willen wij Dirk van Elna Koi (uit België) voor het winnen van de Grand Champion titel op de 30e editie van de All Japan Young Koi Show met een Hoshikin Kohaku! Deze Kohaku won overigens ook Adult Champion op de All Japan Combined Nishikigoi Show van 2012!

Grand Champion All Japan Young Koi Show 2013

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. vantorre guy on

    hallo dirk,
    proficiat met je uitzonderlijke prijs,het is een hele
    mooie prachtige koi.
    groetjes guy.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App