26 28 De jumbo tosai van de KoiQuestion Grow-out zijn afgelopen donderdag in Nederland aangekomen en doen nu rustig hun rondjes in de 10 kuubs quarantaine van Koicenter Tiel. Na een reis van ongeveer 32-33 uur (van het tijdstip van inpakken bij Dainichi tot en met het uitpakken bij aankomst in Tiel), zagen alle Koi er zeer fit en energiek uit. Hopelijk zal dit zo blijven tot en met de verlotingsdag, welke hoogstwaarschijnlijk midden mei zal plaatsvinden.De verlotingsdag, dat is het gene wat nog onbekend was tot nu. Aangezien er al enige reacties van deelnemers langskwamen van dagen dat men niet kon, hebben we besloten een kleine poll te gaan houden via de Facebook-groep waar we jullie één dezer dagen voor zullen uitnodigen. Voor nu, een korte toelichting in bewegende beelden van de aankomst van de growout Koi:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

10 reacties

 1. Super, allen zonder uitval veilig in Tiel aangekomen..Midden mei verlotingsdag zoals geopperd word dus we kunnen er een aantal cm bij gaan rekenen,haha..
  Heb er zin in !!!!

 2. Zwemmen er mooi bij,hoop dat er nog een gaatje in april is vindt half mei wel er ver weg.

 3. marcel en jeanette molenaar on

  wat ons betreft mag het ook wel eerder , vind 2 maanden wachten ook een end weg
  en dan moeten ze thuis ook weer wennen/aclamatiseren
  dus voordat ze allen gewend zijn zijn we weer een paar weken verder

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App