Wie kent de koffiemelkreclame met Carry Tefsen niet van vroeger? Het heeft natuurlijk niets maar dan ook helemaal niets met onze hobby te maken. Of toch wel? Bijna precies een jaar geleden heb ik namelijk al eens een blogje gewaagd aan het onderwerp maar nu gaat het er echt van komen. KoiQuestion komt “Op de Koffie”.

In de eerdere blog heb ik al aangegeven dat we graag bij de hobbyist willen kijken hoe hij of zij de Koihobby beleeft. Hoe groot is de vijver, wat voor filtersysteem draait er, welke Koi is de lieveling van de eigenaar? Zomaar wat vragen die bij me opkomen en die voor de lezers zeer interessant kunnen zijn.

“…of heb je zelf een bijzonder verhaal in waarbij de hobby een rol speelt en dat je graag met ons zou willen delen”

Vorig jaar kregen we wel wat reacties en aanmeldingen maar konden we daar helaas nog niet op inspringen. Nu is het KoiQuestion team zodanig gegroeid dat we een groot deel van ons land kunnen bestrijken met bezoekjes. Misschien komen we wel met zn tweeën en kunnen we eens een visje bowlen of samen kijken tegen welke problemen je aan loopt of heb je zelf een bijzonder verhaal in waarbij de hobby een rol speelt en dat je graag met ons zou willen delen.

Het maakt niet uit wat voor vijver je hebt of hoe je vijvert

Lijkt het je leuk als we eens komen kijken en jouw vijver in de spotlight zetten, meldt je dan aan via onze contactpagina en geef daarbij dan meteen even je woonplaats aan. Het is de bedoeling dat we dit jaar 6 tot 10 van dit soort bezoeken gaan afleggen. Het eerste koffiebezoek heeft al plaatsgevonden en is één dezer dagen al te lezen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

9 reacties

 1. Hier ook van harte welkom,koffie met “wat erbij”word dan ook geregeld..
  Wie weet sneller dan gedacht nu ik ook mee mag doen met de grow-out,daar werd meen ik in de voorwaarden gezegt dat de er wellicht ook een afspraak gemaakt kon worden voor een reportage o.i.d..

  Dus, Welkom..

 2. lijkt me erg gezellig als je hier op bezoek komt Jeroen 😉

  haha, kijk er naar uit de blogs te lezen en hoe men vijvert.

  😉

 3. Wiechert fuit on

  Jeroen je mag hier ook wel komen kijken in het oosten van het land.
  Ik hoop dat je er tijd voor hebt lijkt me leuk.

  Gr. Wiechert

 4. Jeroen Van Gaalen on

  Kijk aan, leuk al meteen al die aanmeldingen! Stuur aub even mailtjes naar ons contact mailadres en zet daarin even je gegevens zodat we een verdeling en een planning kunnen gaan maken.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App