IMAG0424 Nee het is niet het programma van John de Mol waar ik over praat. En toch had het er voor mijn gevoel wel mee te maken. Op de laatste dag van de All Japan Koi Show werd ik namelijk door een Japanse cameraploeg gevolgd voor een programma over buitenlanders in Japan. Gisteren arriveerde de cameraploeg in Ojiya voor het vervolg van het programma, mijn activiteiten op de Dainichi Koi Farm.

Zoals gezegd lijkt het af en toe wel of ik in het wereldwijd bekende programma zit. Af en toe moet ik zelfs even acteren. Ik hoop maar dat het er allemaal een beetje natuurlijk uit gaat zien. De ploeg arriveerde om 15.00uur plaatselijke tijd en draaide door tot 01.00uur omdat ze wilden weten hoe laat ik naar bed zou gaan! Ik had beter kunnen zeggen dat ik om 22.30uur naar bed ging… Nu ik weer wakker ben kijkt de crew me weer op de vingers terwijl ik deze blog aan het schrijven ben. Misschien is het allemaal wat overdreven maar het is wel leuk om Futoshi en Shigeru Mano te horen praten over Koi, Dainichi Koi Farm en over mij…

Zie hier wat foto’s van het nieuwe Koihuis die ik tussen het filmen door heb kunnen maken. En niet alleen van het Koihuis. Ook was er een weerzien met mijn eigen Sanke én de KoiQuestion mascotte die misschien een toekomstig ouderdier gaat worden!

Untitled

The new Koi house is almost ready!

Untitled

Tomorrow the ponds will get painted

Untitled

One pond is around 50 tons if I am correct

Untitled

Three bottom drains, a side drain and four drains for the filter

Untitled

I think they have assured enough mattings

Untitled

This is a prepared pack of mats, whereby distance between the mats is created

Untitled

One of the tosai houses

Untitled

Many tosai are already over 30 cm already

Untitled

My Sanke from the oyagoi Hotaru, now sansai and 63 cm

Untitled

The KoiQuestion mascotte, now yonsai and 79 cm and maybe future oyagoi?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

  1. Geweldig! Ik hoop, dat het straks ook ergens op internet te vinden is, maar volgens mij zorgen jullie er wel voor 😉

    Dank je wel, dat we zo mee mogen genieten.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App