De organisatie van de KikaKataCup draait op volle toeren. De kweker was al bekend, de transporteur heeft zijn hulp al toegezegd en nu is het voor de deelnemers alleen nog wachten op de verdeling. Dat wachten hoeft niet heel lang meer te duren! Jan van Schaik stuurde me namens de organisatie namelijk een bericht met de planning en wat andere wetenswaardigheden!

“… de organisatie voor dit evenement ook een Kikakatacup internetsite aangemaakt”

 

Het begint met een mededeling die voor potentiële nieuwe deelnemers teleurstellend kan zijn, maar die voor de organisatie én voor Kika heel positief mag worden genoemd.  KikaKataCup 2013 heeft momenteel 100 aanmeldingen en zit dus vol!! Eventueel nieuwe aanmeldingen zullen op een reserveringslijst worden gezet.  Mocht er één deelnemer annuleren, kan men dan alsnog een koi bemachtigen.  Hiervan ontvangt men dan persoonlijk bericht.

Cheque

De beleving is mooi, het doel nog veel hoger.

Voor de mensen die zich al wel aangemeld hebben is er al vast een overzicht gemaakt van wat er de komende periode allemaal aan zit te komen. De agenda van de KikaKata Cup ziet er als volgt uit:

28-2-2013 : De datum dat de vissen vanuit Japan in Nederland zullen arriveren op Schiphol en in Quarantaine bij Raymond Bakker (Daruma Koi)  zullen worden geplaatst.

28-2-2013 : De datum dat alle 110 vissen afzonderlijk zullen worden gefotografeerd door René Gerritzen en vervolgens op de Kikakatacup site worden getoond. (deze datum is echter een richtdatum, dit is afhankelijk van de conditie van de vissen bij aankomst)

01-4-2013 : 2e paasdag. Op deze kijkdag is het mogelijk de vissen te bewonderen bij Raymond in de winkel.

13-4-2013 : De ophaaldag!!! Deze dag zullen de vissen worden verenigd met hun nieuwe eigenaar. Het exacte programma van deze dag zal nog worden gecommuniceerd.

Naast een zeer actieve Facebookgroep heeft de organisatie voor dit evenement ook een Kikakatacup internetsite aangemaakt.  De site is te vinden middels www.kikakatacup.com en hierop wordt alle nieuws over de komende actie maar bijvoorbeeld ook foto’s van de actie van afgelopen jaar uitgebracht.

screenshot van de splinternieuwe website rondom het evenement

 

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App