UntitledDe 44e editie van de All Japan Combined Nishikigoi Show is nu officieel voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen nieuws meer te brengen is! Er is namelijk nog veel te publiceren, beginnende bij een video van de Grand Champion, eigendom van Hartono Soekwanto (de eerste Indonesische hobbyist die de All Japan wint) gekweekt door Sakai Fish Farm en begeleidt door Samurai Koi Centre.

Geniet van de schoonheid van Mu-Lan:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App