DSC_0777 - Version 2Vandaag gebeurde er zoveel rondom de All Japan Koi Show, dat het bijna teveel wordt voor een hobbyist zoals ik zelf om alles te bevatten. Focussen op een ding om over te schrijven is nu even niet mogelijk, maar ik vond een goede vervanger om jullie toch zoveel mogelijk mee te laten genieten. Hieronder vind je daarom een fotografische kroniek van de start tot aan de prijsuitreiking van morgen. 2013 Had zich geen mooiere opening kunnen wensen voor de Koi liefhebber.

In totaal werden er 70 juryleden uitgenodigd om hun oordeel te vellen op deze show waar maar liefst 1417 Koi mee deden. Onderstaand een impressie van hoe het jureren in zijn werk gaat.

Untitled

Untitled

Belgium dealer Kim from Kim's Koi in the left corner was one of the European judges

Untitled

Deciding...

Untitled

Yoshimichi Sakai gives his vote...

Untitled

Counting...

het resultaat:

Untitled

Untitled

Mu-Lan, the new name of the 2013 All Japan Grand Champion

DSC_1161

A freshly painted sculpture of the All Japan Grand Champion

DSC_1194

Hartono Soekwanto giving his victory speech, in Japanese!

DSC_1182

Hartono in the middle of Shinsuke Takashi (Koi dealer), Hendrawan Sudarpo, Joji Konishi (president Shinkokai), Kentaro Sakai (SFF), Kiki Sutarki and his wife from Samurai Koi

DSC_0001

Banzai! The end of the Shinkokai party

Als je meer wilt weten over de Grand Champion en zijn eigenaar, dan heb je geluk. ik heb een exclusief interview kunnen doen met Hartono Soekwanto vandaag, dat binnenkort hier op KoiQuestion te zien zal zijn!

Screen Shot 2013-02-02 at 4.02.10 PM

Check back KQ later for the complete interview with Hartono!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App