Untitled Sakai Fish Farm heeft de geschiedenis vandaag herhaald. De overwinning van M Legend (de beroemde SFF Kohaku) vandaag betekent dat ze de All Japan Combined Nishikigoi Show voor de tweede keer heeft gewonnen! Dit gebeurde maar één keer eerder, namelijk toen Loran, een Kohaku van Ogawa, dit deed. Deze M Legend is echter de mooiste Kohaku die ik in mijn leven heb gezien! 

De overwinning van vandaag is de vierde (!) Grand Champion titel van deze geweldige Kohaku. Eerder werd ze Grand Champion op de Rinyukai in 2009, dee ZNA Koi Show in 2011, dee All Japan Show in 2011 en nu, in 2013 wederom. De overwinning zorgt er ook voor dat Sakai Fish Farm nu de farm is met de meeste overwinningen ooit op de All Japan Show, met zeven Grand Champion titels (ter referentie: Dainichi Koi Farm won er tot nu toe zes). In de tussentijd werd M Kohaku trouwens ook nog even moeder van 700.000 kinderen. Nu rijst natuurlijk de vraag: waar houdt dit op?! Wat kunnen we nog meer van haar verwachten? Laten we nu maar even lekker blijven dromen en simpelweg genieten van haar schoonheid:

Untitled

M Kohaku: Grand Champion of the 44th All Japan Combined Nishikigoi Show - owned by Hartono Soekwanto

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

8 reacties

  1. Jeetje het blijft een geweldig natte droom!! Hoe kom je aan 1 van die 700.000 nakomelingen 🙂

  2. koitje harry alias harry marskamp on

    Van zo’n vis ga je toch zeker kwijlen .
    Echt een topper

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App