GratitudeVandaag zal ik weer naar het land van de rijzende zon vliegen. Ik kijk er erg naar uit, vooral omdat ik binnen enkele dagen de beste Koi ter wereld zal zien op de 44e editie van de All Japan Combined Nishikgoi Show van 2013, welke op 2 en 3 februari zal plaatsvinden. Dus houd KoiQuestion.com in de gaten en mis niets! 

De grote vraag is natuurlijk wie er de nieuwe wereldkampioen zal worden en de rol van de Dainichi Showa zal overnemen. Een grote kanshebber om (wederom) Grand Champion te worden is hier genoemd. Er zijn uiteraard meerdere kanshebbers en die zal ik jullie ook zeker introduceren. Na show zal ik trouwens naar Niigata reizen om onder andere Dainichi aan te doen om de Koi voor de KQ growout te selecteren. Ook zal ik bij Narita Koi Farms langsgaan om een reportage te maken. Dus: Stay tuned!

All Japan 2013

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  1. Bram een hele goede en snelle vlucht en veel succes met je tripn Japan.Ik zal de site de komende tijd zekers blijven volgen.

    gr wiechert

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App