Je hebt het goed gelezen. Een voormalig Grand Champion van de All Japan Koi Show zal wederom mee gaan doen aan dezelfde show, maar dan twee jaar later! Herinnert u zich nog deze geweldige Kohaku van Sakai Fish Farm, inmiddels genaamd M Legend? Zal het haar lukken om Loran, de enige Koi die de All Japan Show tweemaal won, te evenaren? 

“Het gaat waarschijnlijk een erg saaie show show worden, want M Legend zal meedoen en die zal alle stemmen krijgen!”

Je zou het hedentendage niet meer zo snel verwachten in verband met de grote competitie die er is tussen de diverse topkwekers, maar toch is het zo. Ik heb persoonlijk contact gehad met de heer Kris Kasemsarn, ook wel bekend onder de nickname Mr. M, dat hij zijn trots M Legend in zal zetten op de All Japan Combined Nishikigoi Show van 2013. M Legend, de geweldige Kohaku die inmiddels de Rinyukai, de ZNA Koi Show en de All Japan Koi Show heeft gewonnen, zal wederom voor de hoogste prijzen gaan strijden.

De geweldige Kohaku van Mr. M genaamd M Legend

Waar het doel van Mr. M eerst nog was om haar over de metergrens te laten groeien (ze was op dat moment 97 cm lang en net GC van de ZNA show geworden), is ze inmiddels moeder geworden en gaat ze zoals eerder genoemd ook weer meedoen op de All Japan Show van 2013. Waar zal het ophouden? Een Grand Champion titel, zal dat er wederom inzitten? Ik vroeg het Shigeru Mano van Dainichi en hij vertelde me het volgende: “Het gaat waarschijnlijk een erg saaie show show worden, want M Legend zal meedoen en die zal alle stemmen krijgen!”.

Of het daadwerkelijk zo’n saaie show zal worden, ga ik zelf uitzoeken natuurlijk! Blijf KoiQuestion dus in de gaten houden de komende periode, om alle nieuwtjes omtrent de All Japan Combined Nishikigoi Show van 2013 te weten te komen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App