FittonIn de sportwereld is de tattoo al lang niet meer weg te denken. Complete voetbalelftallen met met inkt versierde lichamen, boksers en kickboksers die vol staan met sierlijke taferelen en zelfs op hockeyvelden en tennisbanen is soms een verdwaalde tattoo te vinden. De dartwereld is, als cafésport bij uitstek, al sinds mensenheugenis voorzien van versierde lichaamsdelen.

Met het Ladbrokes World Darts Championship net achter de rug is het nu de beurt aan die andere bond om een WK te organiseren. Tijdens het Lakeside toernooi dat momenteel  in het Engelse Frimley Green wordt gehouden, is deze dagen te zien dat ook de sierlijke Koitattoo de interesse van de spelers heeft gevonden. Darryl Fitton loopt al jaren mee in het professionele dartscircuit van de British Darts Organisation, ook wel bekend als BDO. Met de muziek van Madness en zwaaiende armen maakt deze darter zijn opwachting op de dartpodia maar waar eerst op deze armen een ouderwetse zeemansprent was geplaatst, siert nu een knappe Koi de werparm van de Brit.

Zie hierboven een plaatje van vroeger was en hieronder hoe het nu is. Een hele vooruitgang Darryl!

Fitton1

Darryl Fitton met zijn Koitattoo

Darryl Fitton verloor overigens wel deze kwartfinalewedstrijd tegen onze landgenoot Wesley Harms met 5-2 in sets. Je kunt nou eenmaal niet alles hebben.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App