kika-logo-siteWat was het leuk om me in te zetten voor een actie voor een goed doel. En om dan ook nog voor een laag bedrag een mooie Karashigoi rond te hebben zwemmen was helemaal een mooie bijkomstigheid. De mede door House of Kata georganiseerde KiKa Karashi Cup waar we afgelopen seizoen regelmatig over schreven, heeft een vervolg gekregen. Sterker nog, de KiKa Kata Cup lijkt een nieuwe Koi-traditie te worden. En terecht!

De organisatie is alweer enkele maanden in de weer om de actie van 2013 op poten te zetten. Waar bij de afgelopen editie nog vast stond dat iedere deelnemer een mosterdkleurig exemplaar zou ontvangen is er in de komende editie vooraf een peiling gehouden naar de interesse van de deelnemers. Zoals Jan van Schaik, één van de organisatoren, stelt in het eerste forumbericht (op 25 augustus) op de NVN-site:

Wegens de overweldigende belangstelling bij de recente KiKa KATA Cup actie in 2012 moest de inschrijving al noodgedwongen  6 dagen na opening worden gesloten, er waren immers ‘maar’ 120 vissen beschikbaar. We willen nu dus proberen vooraf inzicht te krijgen in het aantal mensen die hierin geïnteresseerd zijn (aantal vissen), maar ook in de  gewenste variëteit.Op basis hiervan willen we dan gaan proberen hier een mooi aanbod van te maken en dit weer te koppelen aan het goede doel.

Inmiddels is uit de peiling naar voren gekomen dat er komend voorjaar in ieder geval Go-Sanke verloot gaan worden, tenminste, als de organisatie het allemaal rond krijgt natuurlijk. De hoop en verwachting is dat er nog voor het einde van het jaar een voorinschrijving gehouden kan worden. Dan wordt dus ook het aantal deelnemers duidelijk. Hoeveel dat er zullen zijn, is nu nog niet bekend maar in het forumtopic is al wel gesteld dat er naar schatting zo’n 100 vissen met een nieuwe weldoener naar huis gaan. Als dat gehaald wordt zou dat weer een mooie cheque voor KiKa betekenen en dat is waar het organisatoren Raymond Bakker (Daruma Koi), Gerjan Romeijn (House of Kata), Wouter Zandbergen en Jan van Schaik om te doen is.

Hulde voor deze heren!

Cheque

Hopelijk wordt dit resultaat geëvenaard

Reacties

6 reacties

 1. Jan van Schaik on

  Allen,

  nieuws Update KIKA Kata Cup 2013!!!!!!

  Sorry voor het lange wachten maar we wilden eerst absolute zekerheid.
  We kunnen jullie nu vertellen dat de KIKA KATA CUP 2013 zal gehouden worden met Sanke’s van Sakai (Yamamatsu Koifarm). Deze zijn van de Matsunosuke bloedlijn.
  Vanaf nu kan een ieder zich voor de KIKA KATA CUP 2013 inschrijven door een mail met al je gegevens te sturen naar kika.kata.cup@gmail.com.

  Wees wel snel want als het net zo gaat als vorig jaar zit de CUP zo vol.

  Met vriendelijke groeten

  Het KIKA KATA CUP Team

 2. Jeroen Van Gaalen on

  Helemaal te gek, zowel voor het goede doel als voor de deelnemers. Een felicitatie aan de organisatie waard!

 3. Er zijn nog 25 vissen beschikbaar. Wees er dus snel bij als je wilt deelnemen.

 4. Hallo allemaal,

  We zitten nu op 100-tal aanmeldingen.
  De Kika Kata Cup 2013 zit dus vol bij deze moeten we dan ook besluiten de mogelijkheid van reserveren met ingang van dit moment van deze posting te moeten stoppen.
  Helaas voor diegene wie nog plannen had, maar reserveren is niet meer mogelijk vanaf nu !

  Wel is het mogelijk je nog aan te melden, dan zetten we je op een reservelijst.
  Het is namelijk altijd nog mogelijk dat er iemand zijn/haar reservering annuleert en dan kom je alsnog aan de beurt.
  In dat geval zal de organisatie contact met je opnemen.

  We willen iedereen bij deze hartelijk danken voor het reserveren, en voor het warme hart dat jullie deze doelen toedragen. Super gewoon!!!
  Ik denk dat een brede glimlach hier op zijn plaats is, want wie red het nu 100 koi voor zo’n goed doel weg te zetten en dan ook de rem op aanmeldingen te moeten zetten.

  Wij gaan gaan nu snel aan de slag om de overige zaken en het vervolg af te spreken, zodat we asap jullie meer nieuws kunnen brengen.

  tot slot: We willen House of Kata nogmaals hartelijk bedanken voor dit mooie initiatief.

  gr, namens de Kika Kata Cup organisatie.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App