probioticaVoor diegenen die het nog niet wisten of twijfelen: op 10 december 2012 wordt bij de fabrikant van PIP Pond Plus/Pro, Chrisal NV, een themadag georganiseerd waarbij het onderwerp “PIP Probiotische waterbehandeling: resultaten na 5 jaar” zal worden behandeld. Het doel van de dag is de kennis en het gebruik van probiotica te verduidelijken en aan te moedigen aan de hand van tests in diverse omstandigheden. Dus ben aanwezig op deze dag en leer over het onderwerp probiotica!

Voor diegenen die het woord probiotica niets zegt: “een probioticum is een levend microbiologisch voedingssupplement, dat de gezondheid van de gastheer mogelijk bevordert, door het microbiële evenwicht in de darm te verbeteren”. Het doel van deze dag is om handelaren en hobbyisten aanwezig te hebben die al wel enigszins kennis van probiotica hebben, maar diepgaande vragen beantwoord willen zien. Onder andere Dr. Robin Temmerman, de CEO van Chrisal NV, zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Het programma zal er als volgt uit komen te zien:

9.00u Ontvangst en ontbijtbuffet met alle aanwezigen.

9.30u Presentatie door Werner Winters van PIP Pond Plus/Pro: praktijkvoorbeelden.

10.00u Beantwoorden van de vragen door Dr. Robin Temmerman. Mogelijkheid tot nieuwe vragen.

12.00u Broodjesmaaltijd aangeboden door Chrisal NV.

13.00u Rondleiding.

14.00u Einde.

Het evenement vindt plaats bij Chrisal NV, Priester Daensstraat 9, 3920 Lommel (België). Houd dus rekening met de afstand (diegenen die uit Nederland zullen komen)! De deelnameprijs is €15,00 per persoon en opgeven kan via info@pippondplus.be.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App