Thumb GC TexasZoals beloofd is hier het vervolg op het verhaal over de in Texas gehouden Koishow van afgelopen oktober. Geniet van een aantal van de major award winnaars (helaas was de kwaliteit van de foto’s niet goed genoeg om er meer te laten zien). De foto’s die ik wel kan laten zien geven een mooi beeld van hoe het is gesteld met de Koi-hobby in Amerika. En dat is zeker niet verkeerd denk ik zo.

Reserve

Reserve Champion, Size 8, Dainichi

Mature

Mature Champion, Size 7, Sakai Fish Farm

AdultC

Adult Champion, Size 6, Dainichi

BobSpindola

Best Tategoi, Size 7, kweker onbekend.

GCB

Grand Champion B, Size 8, Omosako

Jumbo Champion

Jumbo Champion, Size 8, Osuka

En, ondanks de niet geweldige foto, toch ook even de Longfin Grand Champion die eigendom is van Ray en Martha Jordan. Zouden de Longfins ook op Europese shows een toekomst hebben?

GC Longfin

Grand Champion Longfin, Tank Hollow Fisheries

En als je dan in de Verenigde Staten een Grand Champion titel binnen haalt dan hebben ze wel een heel bijzondere manier om je te feliciteren. Congratulations to mr. Ryan Vo…

Ryan Vo

Grand Champion owner Ryan Vo

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App