Supreme thumb De 48e editie van de ZNA (voluit Zen Nihon Airinkai) Show is door de machtige Sakai Fish Farm Kohaku van Felix Denanta (Indonesië) gewonnen! De huidige Supreme Champion van de All Japan Combined Nishikigoi Show (de belangrijkste koishow ter wereld) wordt nu dus bekroond met de eerste prijs op die andere All Japan show!

Toentertijd (lees februari 2012) al een beul met 95 centimeter, nu was het niet anders: maar liefst 23,5 kilogram (!) en 98 centimeters lang!!! Een lichaamsbouw die volgens mij nooit eerder getoond is op een Kohaku tezamen met een geweldige huidkwaliteit maakt dit een echte reus. Zien we hier de winnaar All Japan Combined Nishikigoi Show 2013, of zal er toch nog een verrassing uit de hoge hoed worden getoverd?

Supreme Champion (95 cm)

Grand Champion 48e ZNA Koi Show - eigenaar Felix Denanta

148512_10152268667715483_1167233613_n

Prijsuitreiking: Felix Denanta temidden van de ZNA leiding (linksonder in het wit de voorzitter Nobuo Takigawa) (foto Paul Ashton)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App