Untitled Een kort bezoekje aan de nieuwste faciliteiten van de Isa Koi Farm was het meer dan waard! In vergelijking met een paar jaar terug is Isa echt enorm gegroeid en wanneer je eenmaal een bezoek hebt gebracht een het koihuis waarin ze hun showkwaliteit Koi houden… Ben je meer dan letterlijk verkocht! Raak net als mij enorm onder de indruk van de huidige Isa Koi Farm!

Mitsunori Isa is de huidige manager van Isa Koi Farm en runt de scepter nu enkele jaren, waarbij vader Hajime Isa natuurlijk wel op de achtergrond invloed uitoefent.

Untitled

Mitsunori Isa die vakkundig een Koi net

Untitled

De nieuwe faciliteiten van Isa met daarin het beste van het beste van de Isa Koi Farm

Ik heb een video gemaakt van de nieuwe faciliteiten en wat er zoal rondzwemt. Let tijdens de video eens op de twee onderstaande vissen, dit zijn echt twee magnifieke Koi!

Untitled

De Supreme Champion van de afgelopen Niigata Nogyosai

576491_10151215135882445_101311401_n

Een geweldige Showa die eigendom is van Felix Denanta

Tijdens de video zie je in het begin de Supreme Champion van de afgelopen Niigata Nogyosai (waarbij trouwens de kleinere Kohaku eigendom is van Himitsu Garden en Pond) en vervolgens kom ik bij de grote 40-tons vijver aan. Hier zwemt de geweldig imposante Showa van hierboven, tezamen met een andere Maruten Kohaku; deze twee Koi gaan we naar mijn gevoel nog wel eens vaker zien dan enkel nu tijdens deze video! In hetzelfde huis worden ook enkele tosai behuist, wat altijd leuke beelden oplevert. Mogelijk zie je hier een toekomstig kampioen?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

  1. jeroen van Keulen on

    NEE!!! Niet weer die Showa!!! Zoveel spijt dat ik haar in februari 2011 niet heb gekocht!!!

  2. Dat zou wat geweest zijn Jeroen, als je nu eigenaar was van deze bullebak! Wat een indrukwekkende Showa zeg! Maar ja, volgend jaar weer een kans wanneer de tosai uit de video een jaartje ouder zijn!

  3. jeroen van Keulen on

    Ik wou dat het waar was, maar we weten allebei hoe zeldzaam vissen van dit kaliber zijn! Isa mocht willen dat hij elk jaar 1 vis had met de potentie van deze vis! Ik denk dat 1 per vijf jaar meer realiteit is! Als deze vis gezond blijft hou dan de all japan combined show 2016 in de gaten!!

  4. Prachtige showa, en nu sla je de nagel op zijn kop.
    2016 halen om te pieken,2018 – 2020 is ze er spijtig genoeg niet meer.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App