Untitled

Shigeru: "ze wordt ongeveer zo groot!"

Jaja, wie had dat gedacht? Bovenstaande woorden kwamen uit de mond van Shigeru Mano, de manager van Dainichi Koi Farm! Waar ik al zo’n gevoel had, wordt dit alleen nog maar versterkt door de uitspraken van de jongste Mano-broer. Zie hier een korte video van Shigeru Mano’s mening over de KoiQuestion mascotte!

Voor je de video gaat bekijken, hier nog een nieuwe foto van de KoiQuestion Mascotte, welke twee jaar geleden door Tiebo en mij is uitgezocht:

Untitled

KQ Mascotte: Yonsai en 79 cm

Hier het interview met Shigeru Mano over de KoiQuestion Mascotte. Hoor niet alleen aan wat hij van deze Showa verwacht, maar ook over het fenomeen ‘Goromo Zumi’, wat deze vis vertoont.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

  1. Als deze showa bij Shigeru op zijn mudponds mag blijven , dan ga je er nog van verschieten.Deze showa heeft nog een paar jaar nodig om het sumi er lak zwart op te leggen.Dat komt dik in orde Bram.

  2. Groot ja, mooi, niet echt. Een kwestie van smaak, maar het sumi is te overheersend als je het mij vraagt. Met deze body en een lengte van straks misschien wel 100cm blijft het toch een indrukwekkende vis.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App