Untitled

Wanneer je dit leest, zit ik in het vliegtuig naar Nederland, of ben ik alweer in Nederland aangekomen. Op het moment van schrijven zit ik te wachten op Narita Airport, tegelijkertijd terugdenkend aan wederom een geweldige tijd die ik heb gehad tijdens deze drie weken die ik in Niigata ben geweest. Zie hier een overzicht van mijn ervaringen en hoogtepunten van deze trip!

Untitled

Jumbo Koi @ Miyaishi Koi Farm

Untitled

Vele, vele tosai bij alle kwekers

Untitled

KoiQuestion's Mascotte die 79 cm meet als yonsai!

 

Untitled

Bezoek aan Teradomari Koi Farm

Untitled

Tori

Untitled

De oogst van Dainichi's Rokutanbu met daarin de Niigata Nogyosai Grand Champion

Untitled

Moving of the Grand Champion

How big 20bu really is...

Een snapshot van hoe klein 20 bu nu daadwerkelijk is!

Untitled

Grand Champion Niigata Nogyosai 2012

Untitled

Uitgebreide toelichting van Maruju's Showa door Shigeo Tanaka

_DSC0386

Mijn Sanke als sansai en 63 cm...

 

Hirata's present

Nog één van mijn Sanke, ditmaal een gift van Hirata

GC jeroen

Jeroen van Keulen wint Nagaoka Koi Show

Untitled

Mijn eerste optreden als jurylid!

Untitled

Met oorkonde

Uiteraard zal er nog veel meer volgen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App