Dainichi Gachapin Showa 73 cm

Maandagmorgen, voor de meesten de start van een nieuwe werkweek, voor mij een vervolg van een geweldige tijd hier in het paradijs der Koi ook wel genaamd Niigata. En het gaat hopelijk nog bijzonderder worden, want morgen ga ik Dainichi weer helpen met het uitvoeren van ikeage. Niet zomaar een ikeage, maar de oogst der oogsten voor KoiQuestion: de ikeage van onze Mascotte!

Afgelopen jaar de grootste Sansai van Dainichi, een Gachapin Showa met een lengte van 73cm, welke het jaar daarvoor hoogstpersoonlijk door Tiebo en mij is uitgezocht, zal nu als yonsai uit de modder worden getrokken. Het zou wat zijn als ze nu al, op drie-en-halfjarige leeftijd de 80 centimeter grens zal overschrijden. Wie zal het zeggen? Check morgen KQ.com nog eens en je zult het zien!

Dainichi Gachapin Showa 73 cm

Dainichi Gachapin Showa 73 cm

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. ben ook zeer benieuwd.
    hele mooie showa,ik hou het morgen in de gaten ­čśë

    suc6 met de ikeage

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App