bram sanke thumb

Dit is één van de redenen waarvoor ik dit najaar naar Niigata ben gekomen. Hetgene wat het verschil maakt tussen ikeage en ikeage. Ik ga morgen namelijk mijn eigen Koi oogsten! Niet zomaar een Koi, mogelijk heb ik haar zelfs geselecteerd als 4 centimeter groot visje!

Ze is namelijk geboren rond juni 2010, toen ik een zomer bij Dainichi heb doorgebracht en senbetsu heb uitgevoerd gedurende deze periode. Ik heb haar vorig jaar aan het einde van mijn stageperiode bij Dainichi aangekocht, zie hier voor de blog die ik al eerder over haar heb geschreven.

bram sanke small

Eén van mijn beloftes voor de toekomst...

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App