De hoofdprijs van de laatste prijsvraag op KoiQuestion was tot op vandaag nog niet vergeven. Driemaal een Seneye Pond, beschikbaar gesteld door Aquadistri, worden gegund aan zij die het antwoord wisten op drie meerkeuzevragen die kon worden ingevuld op de Holland Koi Show of op onze website. Zit jij tussen de winnaars?

Zullen we er binnenkort nog maar eentje doen dan?

Eerder al heb je de antwoorden op de drie vragen kunnen lezen. Deed je dit nog niet, doe dit dan alsnog hier want het wijzer worden van onze KoiQuestions is het doel dat wij hiermee nastreven. Vorige week maakten we al de winnaars bekend van de emmers voer en de t-shirts. Die lees je hier. Nu is het dan de beurt aan de drie winnaars die een Seneye Pond thuis gestuurd zullen krijgen. De Seneye Pond is meetapparatuur van je waterwaarden die op afstand kunnen worden uitgelezen op de computer of zelfs je smartphone. We testten dit apparaat reeds tweemaal uitvoerig. Dit alles is in deze artikelen terug te lezen. Met de bekendmaking van onderstaande winnaars is ook deze prijsvraag teneinde en we zijn dankbaar voor de vele deelnames en reacties. Zullen we er binnenkort nog maar eentje doen dan?

Gefeliciteerd:

 • Onno de Haan

 • Patrick Huisman

 • E. Havenga

De Seney Pond box
De verpakking van de Seney Pond is grafisch mooi vormgegeven

De winnaars hebben inmiddels een e-mail ontvangen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

 1. koitje harry alias harry marskamp on

  Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de mooie prijzen. Sponsoren ook heel hartelijk bedankt voor het beschikbaar stellen van de klasse prijzen.
  Koi Question ga zo door, toppie.

  Met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry alias Harry Marskamp

 2. De winnaarsmail aan Patrick Huisman is helaas gebounced zoals dat heet. Wie hem kent mag hem aan zijn jasje trekken om ons als de wieder weerga te contacten.

 3. We hebben van Patrick Huisman nog geen bericht mogen ontvangen. Ken je hem of ken je iemand die dat wel doet, geef deze dan even een seintje; er wacht een Seneye Pond op deze winnaar!

  greets,

  Tiebo

 4. Vandaag is hij per post gearriveerd!
  Mooi product in een mooie verpakking!
  Van het voorjaar gaat hier ea in de filterput veranderen en zal hij een mooi plaatsje in het systeem krijgen.
  Zodra ik wat ervaring met het apparaat heb opgedaan zal ik deze met jullie delen!

  Tot dan!

  Ennuh… KQ en sponsor nogmaals: B E D A N K T ! ! !

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App