UntitledBij het afvissen van Rokutanbu, de belangrijkste mudpond van de Dainichi Koi Farm, maakte Bram Rohaan al melding van een pracht Kohaku die wel eens hoge ogen kon gooien op de Niigata Nogyosai Koi Show. En inderdaad, een kleine week later werd de 5,5 jaar oude X-Junior Kohaku gekroond tot Grand Champion. Zie hieronder het filmpje dat Bram ter plaatse maakte.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App