270518_4653883423391_1995705651_n

Photo by Harald Bachmann

Na een succesvolle Ikeage van de Rokutanbu vijver van Dainichi Koi Farm, was het de volgende dag tijd voor nog meer jumbo Koi actie. Zestien stuks groter dan 80 centimeter, een GoPro camera en Mr. Fisheye (ook bekend als Harald Bachmann) waren aanwezig. Met mijzelf als diegene die de Koi mocht liften, heeft dit voor zeer spectaculaire beelden gezorgd!

De dag zelf was één en al regen, wat het extra veel moeite deed kosten om de vis op de kant brengen. Na het net de vijver rond te hebben getrokken en het net te hebben verzameld was het tijd voor mijn eerste echte oogst (uitgevoerd door mijzelf) van het jaar!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

6 reacties

  1. Dat zijn pas kohaku’s, geweldig beni erop, met dubbel hoogglans.
    Goede zomer geweest, veel pythoplankton en zooplankton voor deze schitterende koi’s.
    Zo een mudpond, dat is even iets anders dan een kunstmatig filterke.
    Prachtige filmpjes en koi’s, doe zo verder Bram.

  2. Bedankt voor alle leuke reacties! Ik ga van de week nog meerdere Ikeage bijwonen en jullie proberen blijven te voorzien van dit soort videomateriaal!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App