Untitled Voel je nu dichterbij dan ooit bij een Ikeage! Waar men de bekende beelden wel kent van het door een kweker omhoog hijsen van Koi vanuit de mudpond, zal je nu iets volledig anders te zien krijgen. Beleef nu de ikeage van Rokutanbu, de belangrijkste mudpond van Dainichi gevuld met jumbo Koi, maar dan door de ogen van een kweker!

Met de nieuwste aanwinst van KoiQuestion, de GoPro, een heuse waterdichte HD camera met 170 graden fish-eye view, zal de beleving van een ikeage nooit meer hetzelfde zijn. Zeker niet in het geval dat je zelf de persoon bent die de camera bemant en, met waadpak, de heilige modder van een mudpond betreedt…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

  1. Wat supergaaf zeg deze beelden. Ken alleen maar mooier worden als je ze zelf zo uit t water gaat tillen. Voor de thuisblijvcers een unieke manier om t toch van dichtbij mee te maken. thx!

  2. Waanzinnig mooi. Thx voor het delen met ons. Zoe wat zijn als je vis daar tussen mocht zwemmen.