Kims006Het is oktober en dus is het voor de dealers weer tijd om op Koihunt te gaan. Via diverse kanalen stromen de eerste beelden van nieuwe aankopen alweer binnen. De social media vormen daarin een steeds belangrijker factor. Zo werd ik door een bericht op Facebook getriggerd om de website van Kim’s Koi eens te bekijken.

Zoals in de blog van Engel Kromhout van der Meer al was beschreven is Kim Cloet druk bezig met het realiseren van een nieuwe winkel. Dat betekent dan wel dat er ook weer vissen getoond kunnen worden die voldoen aan de standaard die binnen Kim’s Koi gesteld wordt.

Een Facebook-foto van één van de nieuwe aankopen trok mij dus naar de website en ik moet zeggen dat daar nog wat meer juweeltjes te zien waren. En dat terwijl de jacht pas net is geopend. Zie hieronder een paar foto’s van Nisai die Kim bij Shinoda Koi Farm heeft aangekocht.

 Kims001

Kims005

Kims003

Kims004

Kims002

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App