DSC_0107 “Welkom op de opening van KoiFarm ND, Bienvenue, Welcome at the opening of KoiFarm ND! ” Aanwezigen werden in tenminste drie talen aangesproken door eigenaar Nico Dewulf. Zie hier de langverwachte video van een overzicht van deze leerzame dag, waarbij dus tien (!) gerenommeerde kwekers uit Japan aanwezig waren. 

Tijdens deze dag werd onder andere een lezing door de kwekers gegeven, welke uiteindelijk werd vertaald door Fujio Oomo, één van de weinige koikwekers die Engels spreekt. Dit ging voornamelijk over koi-ontwikkeling, zoals in de video te zien is. Daarnaast was het een genot om de faciliteiten te zien, welke van hoogwaardig materiaal is opgebouwd in een rustieke sfeer, met (ook heel erg belangrijk) zeer hoogwaardige Koi!

Ervaar hoe wij deze dag ervaren hebben bij het aanschouwen van deze video:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Zijn eerbare momenten om de levens brengers van de door ons zo geliefde Koi in zo een setting te kunnen ontmoeten. Mooi in elkaar gezet deze video. 🙂

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App