KoiQuest logo element DEF Het is vandaag vier oktober, werelddierendag en daarmee de ideale dag om één van onze initiatieven met jullie te delen. Zoals jullie van ons weten is ons motto ‘sharing knowledge’ met als doel de koihobby op een hoger niveau te brengen door middel van het delen van betrouwbare en objectieve informatie. Het initiatief waar ik het nu over heb is het doel om het welzijn van Koi in zijn geheel te verbeteren door middel van een welzijnskeurmerk voor Koi welke is gericht op de koihandel. Laat nu je betrokkenheid in de koihobby gelden door de enquête in te vullen, nadat je op de ‘Lees verder’-knop hebt gedrukt!

Een groep van vijf masterstudenten van de Wageningen Universiteit is op dit moment fulltime aan de slag voor KoiQuestion om de realisatie van een dergelijk keurmerk te realiseren. Een eerste stap daartoe is een questionnaire welke duidelijk moet maken wat de mogelijkheden zijn voor dit keurmerk. Bij deze vraag ik u vriendelijke om de desbetreffende enquête in te vullen, met als doel het algehele welzijn in de koibranche te verbeteren!

U vindt de enquête door hier te klikken.

Het invullen van deze questionnaire zorgt ervoor dat de studenten een beter beeld krijgen van de behoeften en wensen van de hobbyist en handelaar. Aan de hand van deze gegevens kan men dan aanbevelingen doen voor de richtlijnen van een dergelijk keurmerk. Hoe meer mensen deze vrangelijst invullen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten. Dus neem even tien minuten de tijd en geef ons een beter beeld van de huidige stand van zaken in de koihobby!

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. De enquete is ten einde en is in één week tijd door 263 hobbyisten en dealers ingevuld! Lees binnenkort een korte samenvatting van de resultaten op KQ!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App