KoiOnline's Dick van Vliet @ Okawa “We most kindly and warmly invite Mr. Dick van Vliet van Koi Online to participate as a judge in our Koi show as a member of the international judging team. Thank you for your consideration, we graciously await your reply for this invitation.”

KoiQuestion kreeg onlangs de mededeling dat Dick van Vliet van Koi Online is uitgenodigd door de Nagaoka City Nishikigoi Breeder’s Association om als jurylid op te treden tijdens de 59e editie van de Nagaoka Nishikigoi Show welke op 21 oktober zal plaatsvinden. De originele uitnodiging is hieronder zichtbaar.

Een grote eer lijkt me en ik denk dat Dick enorm trots zal zijn geweest bij het lezen van deze uitnodiging. Dick, we lezen/horen graag over je ervaring als deze show achter de rug is!

invitation leter copy

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties