Internationaal verbroederend, vol van ‘ohhhs’ en ‘ahhhs’, maar ook hectiek en keihard aanpoten voor vrijwilligers vormden het stille decor van een schitterend toneel.  Nog een keer een sfeerimpressie en een interview met Ruud Besems, PR-man van de NVN.


Nu ook langzamerhand de laatste nazomerdagen weg ebben en ik ’s ochtends alweer in het donker naar mijn werk rijdt, slaat zo nu en dan een reflex toe; zo eentje waarbij je been zich plots strekt vlak voor je in de REM-slaap terecht komt. Verlangen naar volop Koi seizoen, warme dagen en schitterende Koi. De 20e editie van de Holland Koi Show was een tof verjaardagsfeest; vooral mede mogelijk gemaakt door de inzet van hardcore vrijwilligers.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.