rob thumb Paaien! De extreme weersomstandigheden tijdens de afgelopen Holland Koi Show hebben dit jaar weer tot veel watergespetter geleid in de vele showvaten die de show rijk is. Zes patiënten die aan onder andere borstvinnen en hoofdwonden moesten worden gehecht en tien patiënten welke een ‘verlossing’ ondergingen waarbij hun kuit handmatig werd afgenomen waren onderdeel van het takenpakket van koidokter Rob Heijmans, die aanwezig was op deze show.

Maar vrees niet! Wanneer je je goed voorbereidt als hobbyist hoef je niet bang te zijn voor hyperactieve, al dan niet paaiende Koi, die zich beschadigen tijdens de show. In dit interview kom je onder andere te weten waardoor deze hyperactiviteit bij Koi ontstaat en nog belangrijker: hoe je dit kan voorkomen! Dus kijk snel en leer!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Jeroen Van Gaalen on

    Duidelijk verhaal met goede tips voor de mensen die hun vissen inzetten op shows!